Skap gjennombrudd i WordPress-opplevelser


WP Hotell er din katalysator for raskere å levere gjennombrudd i dine digitale opplevelser. Vi optimaliserer WordPress, så du ikke trenger det. I stedet får du ekstra tid til å fokusere på innovasjon. Kundene dine er kresne og har du ikke det tekniske i orden på nettsiden i dag så mister du både brukere og søk fra Google. Vår hosting er dynamisk og oppdateres hele tiden når WordPress, Internett eller Google setter nye krav.


Vi er sertifisert Google Partner fordi vi mener dine kunder fortjener å finne deg

Vi vil at du skal merke forskjell

Vi holder oversikt og passer på alle nettsidene og hosting slik at du kan bruke WordPress uten problemer.

WordPress uten oppdateringer

Vi tar alltid av oss det kjedelige uten at du spør. Det er i vår interesse å levere den beste WordPress-opplevelsen.

Du kan alltid spørre om hjelp

Du trenger ikke leie ekstern hjelp når noe ikke virker. Vi kjenner nettsiden din. Og så koster det ingenting å få hjelp!

Vi tar oss av backup og sikkerhet

Våre backup og sikkerhetsrutiner overgår det meste. Du vil aldri savne å gjøre det selv. Du får full rapport hver måned.Få resultatene du ønsker fra en ekte bedriftsplattform


Go-to-market raskere med en smart plattform. Gå online når det er viktigst. Øk dine erfaringer med de riktige dataene. Beskytt nettsteder med sikkerhetsskanning i sanntid. Når du bytter hosting til oss så er det ingen nye kontrollpanel å lære. Det er heller ingen nye adresser og passord å huske. Vi flytter og rydder uten at du merker overgangen.


At vi har kontroll over hostingen og holder oversikt over driften er trygt for din forretning


Øk dine WordPress utgivelsesprosesser


Fordi vårt webhotell gir deg fordeler som ikke mange andre tilbyr. Ved hjelp av WordPress open-source rammeverk, kan du tilpasse CMS til dine forretningsbehov. WP Hotell hjelper deg eller teamet ditt til å øke produktiviteten med funksjoner og verktøy som å bygge i staging før utgivelse. Vår serviceavtale har som formål å avklare forhold tilhørende tjenester vi tilbyr våre kunder. Enkelt fortalt så betyr det at hvis noe ikke virker slik installasjonen var originalt så skal vi løse det uten at du betaler ekstra.


Du skal publisere nytt innhold og kreative integrasjoner uten å lene deg på utviklingsressurser


Vi tilbyr Support direkte i WordPress

Din WordPress inkluderer WP Hotell support med kostnadsfri hjelp på enten 15 min eller 2 timer i måneden.

Vi tilbyr vår egen plugin for overvåking i WordPress

WP Hotell plugin er inkludert. En utvidelse som kontrollerer at nettsiden virker.

Vi tilbyr oppdateringer av plugins i WordPress

Hver måned mottar du en rapport som inneholder månedens vedlikehold.

Vi tilbyr SEO analyse i WordPress

Hold oversikten over dine besøk på nettsiden. Analytics er inkludert i rapporten.


Hva mener våre kunder?


    Rask og god service - det er tydelig at de vet hva de driver med. En stor lettelse å ha en avtale dersom noe skulle skje med hjemmesiden. Etter et hackerangrep og en krasj ifm oppdatering gikk vi over til United Works - det er vi veldig glade for.

  thumb Beate Lofseik, XLO Change Academy
  22/8 2017

    Vi fikk anbefalt United Works da vi planla å lansere versjon 3 av hjemmesiden vår som skulle lages komplett ny ... Også hele kommunikasjonen var forbilledlig til en grei pris. Vi kan anbefale United Works!

  thumb Marco Schön, Sivilarkitekt MNAL, Skaara Arkitekter
  8/5 2017

    Jeg vil takke for god service og topp hjelp med min webside/blogg. Jeg kontaktet United Works for å få hjelpe til å løse et problem med en plugin som ikke fungerte - og fikk veldig fin og profesjonell hjelp samme dag. I tillegg fikk jeg nyttige tips til hvordan jeg kan videreutvikle nettstedet med SEO etc.

  thumb Tine Cecilia Holm, helsetine.no
  1/9 2017

    ... Gutta har hjulpet oss med optimalisering av hjemmesiden vår og løst tekniske utfordringer som vi har slitt med. De jobber rask og er utrolig serviceinnstilte. Tusen takk for hjelpen, vi hadde ikke klart oss uten dere!

  thumb Eivind Sundgot Oskarson, Dråpen i Havet
  15/9 2017


Gi det til WordPress-eksperter


WP Hotell sikrer at din hosting er riktig konfigurert for din bedrift, og tilbyr sanntids sikkerhetsdeteksjon, gratis  SSL-sertifikater, vår EverCache-proprietære caching-teknologi og global CDN. Vi administrerer også WordPress-oppdateringer og oppdateringer. Så, du får trygghet og vil alltid være et skritt foran konkurrentene.

WP Hotell av United Works er et norsk selskap med kontorer på Skøyen i Oslo. United Works har spesialisert seg på personlig service og dynamisk hosting med WP Engine® for sine virksomhetskritiske behov på WordPress plattform.

Det finnes mange billige webhotell i markedet, men ingen som samtidig tilbyr personlig hjelp i WordPress, hosting og domene på en god måte. Dette ville vi gjøre noe med. Derfor startet vi WP Hotell. – Børre Holli, Partner


United Works holder til på Skøyen


Teknisk data:

Vi tilbyr robuste og pålitelige nettsteder med direkte SFTP, Git versjonskontroll , innebygd CDN, forbedret sikkerhet, og ett-klikks staging og gjenoppretting. WP Engine® er fri fra inntrenging. Enten det er en sikkerhetsoppdatering for en populær plugin eller akutt vedlikehold på grunn av et problem med et datasenter. Høy tilgjengelighet med avansert feiltoleranse og multi-sone redundans på alle trafikkvisningslag. Sterk oppetid og fleksibilitet for å redusere uventede feil. Cluster konfigurasjon replikert på tvers av flere datasentre . Redundans finnes på lastbalanserings-, web-, lagrings- og databaselag. Direkte kjerneteknologi med cache for å optimalisere hastighet og innholdslevering. Sømløs auto-refresh og innholdssletting. Les mer på WP Engine® sine sider